ΚΕΣΕΝ


Ωράριο γραμματείας 08:00-13:00

 

Για φωτοτυπίες, υπάρχει κατάστημα λίγα μέτρα από το ΚΕΣΕΝ. (Το ΚΕΣΕΝ διαθέτει και κυλικείο που κλείνει κατά τις 16:00)

Έχετε υπόψιν σας πως για όποιον κύκλο ή πιστοποιητικό παρακολουθήσετε, πρέπει να πάτε από το Μητρώα (2άς Μεραρχίας 18), μετά από 10 εργάσιμες, για να κάνετε αίτηση και να το πάρετε στα χέρια σας. Πρέπει να έχετε μαζί σας 2-3 φωτογραφίες γενικής χρήσεως, αναλόγως το πιστοποιητικό, καθώς και κάποια χρήματα για παράβολα, εάν το απαιτεί το πιστοποιητικό.

Υπάρχει και η δυνατότητα επείγουσας έκδοσης του πιστοποιητικού, αλλά χρειάζεστε βεβαίωση από την εταιρία, την οποία θα πάτε στο ΚΕΣΕΝ και από εκεί θα παραλάβετε ένα έγγραφο που θα πάτε στα Μητρώα για να σας εκδώσουν το πιστοποιητικό.

Καλό θα ήταν να εγγραφείτε λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη των μαθημάτων του κύκλου που επιθυμείτε, καθώς πολλές φορές η ζήτηση είναι ιδιαίτερη μεγάλη.  Σε κάθε κύκλο του ΚΕΣΕΝ, όταν απουσιάζουν άτομα που έχουν εγγραφεί, υπάρχουν κενές θέσεις. Για αυτό και διεξάγετε μία κλήρωση για τις κενές αυτές θέσεις, ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν τον κύκλο αλλά δεν μπορούσαν να εγγραφούν για την συγκεκριμένη ημερομηνία λόγω ελλείψεως θέσεων. (Προϋπόθεση είναι να είστε στον ΚΕΣΕΝ κατά την έναρξη του κύκλου και να έχετε εγγραφεί σε κάποια μελλοντική ημερομηνία διεξαγωγής του κύκλου) ‘Αν επιλεγείτε, τότε παρακολουθείτε κανονικά τον κύκλο σαν να είσαστε εγγεγραμμένος για εκείνη την ημερομηνία.

Επίσης, έχετε την δυνατότητα να εγγραφείτε αποστέλλοντας την αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά ή να σας εγγράψει κάποιος δικός σας, εφόσον διαθέτει έγγραφο εξουσιοδοτήσεως.

 

 

Πρόγραμμα ΚΕΣΕΝ 2013-2014

 

Για τους σπουδαστές ΑΕΝ (Αιτήσεις):

 

Basic Tanker Safety

Advanced Tanker Safety

Advanced Chemical Tanker Safety

Ειδικό Τμήμα Εκπαίδευσης Επιβατηγών Οχηματαγωγών Πλοίων (RoRo)

UntitledΣτοιχεία Επικοινωνίας

 

Λεωφόρος Φλέμινγκ 42, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, 18233, ΑΤΤΙΚΗΣ

(Βρίσκετε στην έξοδο πριν το jumbo, καθώς ανεβαίνουμε την Πειραιώς)

 

Για την μετακίνησή σας, ανεβαίνοντας την Πειραιώς, στα δεξιά σας θα βρείτε την στάση Μοσχάτο του Ηλεκτρικού.

 

Τηλέφωνο: 210-4823853

 

Fax:           210-4813314

One thought on “ΚΕΣΕΝ

  1. Kassandra

    Endiaferomai na parakoluthiso to kiklo tou thalamipolou borei kapios na mou pei pote xekinane fetos kai ean prolaveno na grafto tin epomeni evdomada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s