Ιδιωτικά Σωστικά


Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε τους κύκλους των σωστικών στις Ακαδημίες του Ασπροπύργου / Μηχανιώνας, έχετε την επιλογή να πάρετε τους κύκλους, από ιδιωτικούς φορείς, όπως το κέντρο Cosmos στον Πειραιά και Χίο.

 

Πρέπει όμως να έχετε υπόψιν σας τα εξής:

Οι ιδιωτικοί κύκλοι των σωστικών είναι επί πληρωμή, με τον βασικό να κυμαίνεται περίπου στα 500 ευρώ. Αποτελούν μια άψογη λύση για όσους δεν μένουν σε Πειραιά / Μακεδονία, εάν ο ιδιωτικός φορέας βρίσκετε κοντά στην περιοχή διαμονή σας.

Παρόλα αυτά, εάν πάρετε τον κύκλο των βασικών σωστικών από ιδιωτικό φορέα, όταν θα κληθείτε να πάρετε τα προχωρημένα σωστικά στο πέρας του Δ’ Εξαμήνου, θα πρέπει να τα παρακολουθήσετε πάλι από ιδιωτικό φορέα, καθώς οι Ακαδημίες των Σωστικών σε Ασπρόπυργο / Μηχανιώνα δεν σας δίνουν την δυνατότητα να συνεχίσετε στους προχωρημένους τους κύκλους με πιστοποιητικό από ιδιωτικά σωστικά. Τα προχωρημένα σωστικά όμως κυμαίνονται περίπου στα 1500 ευρώ το άτομο.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με το κοντινότερο ιδιωτικό κέντρο ναυτικής εκπαιδεύσεως. Ενδεικτικά σας παραθέτω την διεύθυνση του κέντρου “Cosmos”

 

logo_dual

 

4 thoughts on “Ιδιωτικά Σωστικά

 1. Michalis

  Den Exw Kleish ena Xrono yphresias, Exw 11mhnes Kai Kati, Mporw na vgalw ta Prwxwrhmena Gia tin Adeia tou nauth? Kai mazi tous asyrmatous?

 2. Γιαννάκος παναγιωτης

  Θέλω να παρακολουθησω τα ριφρες
  Θα μπορουσα να μάθω τιμή?

 3. Παναγιωτης Γιαννακος

  Θέλω να κάνω τα refresh θα ήθελα να μου πειτε τιμή και ποτε μπορώ να παρακολουθήσω

 4. Ηλιάνα Μπαΐζου

  Καλησπέρα σας ενδιαφέρομαι για να βγάλω τα σωστικά για ταχύπλοο έχω βγάλει τα σωστικά τον βασικό κύκλο στον Ασπρόπυργο και θα ήθελα για ταχύπλοο τώρα πόσο είναι το κόστος και πόσες μέρες χρειάζεται για να το έχω στα χέρια μου;;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s