Ανακοίνωση για τους υποψήφιους 2015-2016


Αγαπητοί ενδιαφερόμενοι,

Τα αποτελέσματα για τους υποψήφιους της Β’ κατηγορίας και το πινάκιο με την κατανομή των σπουδαστών (που αναφέρει σε ποια Α.Ε.Ν.) περάσατε, θα ανακοινωθεί προς το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο aenstudents όπως επίσης και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΕΝ.

Επίσης, εκτιμάται ότι δεν θα πραγματοποιηθούν μεταγραφές πρωτοετών σε άλλες Α.Ε.Ν. για το 2015. Επομένως, η Α.Ε.Ν. που θα αναφέρει το πινάκιο κατανομής πως περάσατε, πιθανώς θα είναι και αυτή στην οποία θα φοιτήσετε, τουλάχιστον για το πρώτο έτος.

Καλή επιτυχία,

Η ομάδα του AENstudents

8 thoughts on “Ανακοίνωση για τους υποψήφιους 2015-2016

  1. Όχι αγαπητέ, σας ενημερώνω με τις τελευταίες πληροφορίες που έχω. Σε περίπτωση επίσημης ανακοίνωσης – θα παραθέσω και τον ανάλογο σύνδεσμο.

 1. Τακης Ι.

  τι γινετε στη περιπτωση της εγγραφης ομως?για την ηλεκτρονικη εγγραφη μιλαω. Ευχαριστω

 2. Πάνος

  Συγχαρητήρια για τη σελίδα σας και καλή δύναμη σας εύχομαι να συνεχίσετε με αυτή τη συνέπεια.πέρασα στην ΑΕΝ Μηχανικών με πανελλαδικές και σειρά 66. Τι λέτε έχω ελπίδες για Ασπρόπυργο; Ευχαριστώ πολύ

  1. Αγαπητέ Τάκη, δεν υπάρχει ηλεκτρονική εγγραφή στις Α.Ε.Ν. – όταν ανακοινωθεί το πινάκιο κατανομής σπουδαστών / δηλαδή όταν θα ανακοινωθεί σε ποια ΑΕΝ πέρασες / θα πρέπει να επισκεφτείς την Ακαδημία σου και να πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου, πριν τις 10 Οκτωβρίου.

 3. Πάναγιωτης

  Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να μου πει κάποιος την ιστοσελίδα από τα άτομα που πέρασαν με το απολυτήριο στη σχολή,επίσης αν γνωρίζεται με πόσο απολυτήριο μπορείς να εισαχθείς στην σχολή για απολυτήριο ΕΠΑΛ θέλω

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s