Α.Ε.Ν. Κύμης


Ιδρύθηκε το 1955 με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή και του τότε Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας “Κυμαίου” Γεωργίου Βογιατζή. Βρίσκεται στο Ανατολικότερο άκρο της Εύβοιας, στην Κύμη, σε απόσταση 500 μέτρων από το λιμάνι. Είναι αποκλειστικά σχολή Πλοιάρχων και παρέχει στους σπουδαστές της δυνατότητα εσωτερικής φοίτησης.

Παραλία Κύμης, Τ.Κ. 34003
Τηλ. 22220-22602

6 thoughts on “Α.Ε.Ν. Κύμης

 1. aris

  Δεν γίνεται ξεκάθαρο το θέμα της εσωτερικής φοίτησης όσων αφορά της κοπέλες. Ενημερώστε μας είμαστε ενδιαφερόμενοι! Ευχαριστώ!

 2. Aris

  Η εσωτερική σίτιση και στέγαση είναι μόνο για τα αγόρια.Αλλά στην ουσία δεν υπάρχει σίτιση(γιατί την σταμάτησαν(για λόγους οικονομικής κρίσης) και υπάρχει μόνο η δυνατότητα στέγασης.

  1. Αγαπητέ, προσφέρετε εσωτερική φοίτηση και για τις σπουδάστριες της σχολής, αλλά μόνο στην Ακαδημία της Κρήτης και της Πρέβεζας.

 3. Θωμάς

  Για την εισαγωγή μου σε μια από τις Α.Ε.Ν είναι απαραίτητη η επιλογή της Φυσικής ως μάθημα κατεύθυνσης για Α΄ και Β΄ Λυκείου;;;

 4. ploiarxos97

  υπάρχει κάποιος που αυτή τη στιγμή φοιτά στην συγκεκριμένη σχολή στην Κύμη; θα ήθελα να μάθω την κατάσταση εκεί μέσα καθώς και την αναλογία σπουδαστών-σπουδαστριών

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s